Polyester kaderdakkapel installatie in Wierum

De kaderdakkapel van Polygoot wordt gemaakt van PET isolatie plaat met daarover laagjes polyester hierdoor ontstaat een supersterk geheel. Wat ook nog eens veel lichter is dan een houten casco met HPL plaat. Hierdoor hoeven er geen zware constructies te worden aangebracht.

Zorgeloos genieten

Geniet van blijvende kwaliteit zonder het gedoe van onderhoud.

Altijd bestendig

Onze producten trotseren alle weersomstandigheden, van hittegolven tot vrieskou.

Op maat gemaakt

Precies ontworpen naar uw wensen en eisen, voor een naadloze integratie met uw woning.

Groen en schoon

Innovatieve, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als volledig recyclebaar zijn.

bg

Portfolio

Over het project

Introductie

In het dorpje Wierum, hebben wij een kaderdakkapel geplaatst. Via een dakkapel vergelijkingssite kregen wij een aanvraag binnen van deze klant, dat was in december 2023. De klant gaf aan wat zijn wensen waren. Het project is in april 2024 succesvol afgerond.

Het Project

  • Locatie: Wierum, NL
  • Duur: december 2023 tot april 2024
  • Kosten: vraag een offerte aan

Constructieproces

Het team verwijderde eerst het oude dak materiaal voordat zij de basis voor de nieuwe dakkapel installeerden. Kunststof kozijnen met HR++ glas en een moderne antracietgrijze afwerking zorgden voor een naadloze integratie met het bestaande dak.

Klant reactie

"De nieuwe kaderdakkapel heeft ons huis compleet veranderd. Het project is snel en professioneel uitgevoerd en het resultaat is prachtig. We zijn bijzonder tevreden met het licht en de ruimte die het heeft toegevoegd aan ons huis" 

Conclusie

Dit project illustreert de expertise van Polygoot in het leveren van hoogwaardige dakkapellen die zowel functioneel als esthetisch plezierig zijn. Elk project wordt met zorg en precisie uitgevoerd, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan.

 

Galerij

Het eindresultaat

Reviews

Wat zeggen onze klanten

10/10

“ Over Polygoot niks dan lof, ze waren ook nog eens de goedkoopste aanbieder, alles was perfect van A tot Z “

familie uit Zwolle

9/10

“ Voorgesprekken waren goed alles besproken, de monteurs hebben perfect werk geleverd, er ontzettend veel ruimte erbij gekregen heel blij. "

familie uit Wierum

9/10

"Wij zijn zeer tevreden met de dakkapel, ook de buren vonden het heel mooi allemaal, ik geef Polygoot daarom dan ook een dikke 9,5."

familie uit Drachten

Bekijk alle reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een constructie die op het schuine dak van een huis wordt geplaatst om extra ruimte en licht te creëren in een vaak wat donkere zolderkamer. Het bestaat meestal uit ramen en een schuin dak, dat vaak naar buiten uitsteekt.

Waarom zou ik een dakkapel willen laten plaatsen?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen, waaronder extra leefruimte, meer daglicht, een waarde verhoging van je huis en een esthetische verbetering van de buitenkant van je huis.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Dit hangt af van de plaatselijke regelgeving en de specifieke kenmerken van je huis. In veel gevallen is een vergunning vereist, maar voor kleine dakkapellen aan de achterzijde van de woning geldt vaak een vrijstelling. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij je gemeente.

Hoe lang duurt het om een dakkapel te laten plaatsen?

Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, de complexiteit van de installatie en het weer. Over het algemeen kan de plaatsing van een dakkapel een tot enkele dagen duren.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte, het type ramen en afwerkingsopties. Gemiddeld variëren de kosten tussen de € 5000 en € 10.000, maar dit kan hoger zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden of kieren

Offerte aanvragen

Klaar voor een zorgeloze toekomst?

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw dakgoten en dakkapellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.