Plaatsing van een grote dakkapel in Drachten.

Het plaatsen van een super grote polyester dakkapel in Drachten is snel en efficiënt door ons uitgevoerd. Polyester dakkapellen zijn gewild vanwege hun duurzaamheid, naadloze constructie, en onderhoudsvrije eigenschappen

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

Over het project

Introductie

Het plaatsen van een grote polyester dakkapel in Drachten is snel en efficiënt door ons uitgevoerd. Voor de plaatsing van deze dakkapel hadden we één werkdag gereserveerd. De dakkapel zou eigenlijk één week eerder geplaatst worden, maar doordat bij het bestellen van de gelcoating iets fout was gegaan, moest de plaatsing met één week uitgesteld worden. Natuurlijk was de klant teleurgesteld mede omdat ook de zolderverbouwing gepland stond, maar in goed overleg met de klant werd een nieuwe datum geprikt.

Waarom een polyester dakkapel?, polyester dakkapellen zijn gewild vanwege hun duurzaamheid, naadloze constructie, en onderhoudsvrije eigenschappen en in verhouding tot dakkapellen met een houten basis extreem licht.

Het Project

  • Locatie: Drachten
  • Duur: juli 2023 tot mei 2024
  • Kosten: nieuwsgierig wat deze dakkapel kost, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Constructieproces

Eerst werd het oude dakbeschot verwijderd, en alle afval in big bags gedaan, daarna werd de houten raveling aangebracht. De dakkapel werd op het dak gehesen en vastgezet, naden en kieren tussen het dakbeschot en de nieuwe dakkapel werden daarna met isolatieschuim opgevuld. De dakkapel heeft kunststof kozijnen met HR++ glas en polyester wangen en onder panelen in de kleur betongrijs.

Klant reactie

"Wij zijn zeer tevreden met de dakkapel, ook de buren vonden het heel mooi allemaal, ik geef Polygoot daarom dan ook een dikke 9,5." 

Conclusie

"Bij deze klus was een vergunning nodig, daardoor word de levertijd meteen langer. Ondanks het lange traject is de dakkapel geplaatst  met een schitterend mooi eindresultaat." 

Portfolio

Een impressie van de dag van montage

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een constructie die op het schuine dak van een huis wordt geplaatst om extra ruimte en licht te creëren in een vaak wat donkere zolderkamer. Het bestaat meestal uit ramen en een plat dak.

Waarom zou ik een dakkapel willen laten plaatsen?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen, waaronder extra leefruimte, meer daglicht, een waarde verhoging van je huis en een esthetische verbetering van de buitenkant van je huis.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Dit hangt af van de plaatselijke regelgeving en de specifieke kenmerken van je huis. In veel gevallen is een vergunning vereist, maar voor kleine dakkapellen aan de achterzijde van de woning geldt vaak een vrijstelling. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij je gemeente.

Hoe lang duurt het om een dakkapel te laten plaatsen?

Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, de complexiteit van de installatie en het weer. Over het algemeen kan de plaatsing van een dakkapel enkele dagen tot een week duren.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte, het type ramen en afwerkingsopties. Gemiddeld variëren de kosten tussen de € 5000 en € 10.000, maar dit kan hoger zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

10/10

“ Over Polygoot niks dan lof, ze waren ook nog eens de goedkoopste aanbieder, alles was perfect van A tot Z “

familie uit Zwolle

8/10

"We zijn heel tevreden hoe het gegaan is, ook met de monteurs rustige jongens en ze hadden overleg met ons over wat ze deden. Daarom geven wij een 8."

familie uit Heiligerlee

10/10

"Polygoot heeft ons enorm snel geholpen bij de realisatie van onze Lettbox."

familie uit Ternaard

Bekijk alle reviews