Dakgoten

De dakgoten van Polygoot zijn sterk, slagvast en kunnen in bijna iedere ral kleur geleverd worden. De goten zijn gemakkelijk te verwerken en wordt vast gezet met RVS schroeven.

Zorgeloos genieten

Geniet van blijvende kwaliteit zonder het gedoe van onderhoud.

Altijd bestendig

Onze producten trotseren alle weersomstandigheden, van hittegolven tot vrieskou.

Op maat gemaakt

Precies ontworpen naar uw wensen en eisen, voor een naadloze integratie met uw woning.

Groen en schoon

Innovatieve, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als volledig recyclebaar zijn.

bg

Dienst

Dakgoten en dakkapellen onderhoudsvrij en op maat gemaakt.

Doordat de buitenzijde van de polyester goot is afgewerkt met een gelcoat en de binnenzijde met een topcoat, heeft het weer geen invloed op het polyester, onderhoud heeft u nauwelijks, alleen wat warm water met een alles reiniger is voldoende om de goot schoon te houden.

Doordat de goten om de dakkapellen op het einde open geleverd worden, is het niet meer noodzakelijk om stadsuitlopen en bladvangers te gebruiken. De kans op verstopping door bladeren en ander vuil is dus dan ook uitgesloten.

Wij maken onderhoudsvrije polyester dakgoten en dakkapellen die uit een stuk zijn ontwikkeld waardoor tocht, vocht en ongedierte geen enkele kans meer krijgen. Door de polyester grondstoffen zijn onze producten geschikt tegen extreme weersomstandigheden en behoeven ook op langere duur geen onderhoud meer.

Bekijk onze portfolio

De voordelen

Gegarandeerd kwaliteit

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden en kieren
Recyclebaar
Werkt brandwerend
Afvoeren niet verstopt
Licht in gewicht

Dienst

Onze dakgoten

Traditionele dakgoten van hout en zink, en zelfs pvc goten, hebben met regelmaat onderhoud nodig, dat is bij de Polygoot niet het geval.


Wij maken onderhoudsvrije polyester dakgoten en dakkapellen die uit een stuk zijn ontwikkeld waardoor rot, tocht, vocht en ongedierte geen enkele kans meer krijgen. Door de polyester grondstoffen zijn onze producten bestand tegen extreme weersomstandigheden en behoeven ook op de langere duur geen onderhoud meer.

Zoals je ziet hebben onze goten een unieke houtnerfstructuur, zodat onze goten een zeer natuurlijke uitstraling hebben. Om het helemaal compleet te maken kan er nog een zinken kraal toegevoegd worden.

Onze dakgoten zijn bijna in alle RAL kleuren leverbaar, 

 

Bekijk onze portfolio

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van polyester dakgoten?
  • Duurzaamheid: Polyester dakgoten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en UV-straling, waardoor ze langer meegaan dan sommige andere materialen.
  • Lichtgewicht: Ze zijn lichter dan metalen dakgoten, wat installatie gemakkelijker maakt.
  • Weerbestendig: Polyester is bestand tegen corrosie, roest en chemische stoffen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn eenvoudig schoon te maken.
  • Esthetisch aanpasbaar: Beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om bij de esthetiek van je huis te passen.
Zijn polyester dakgoten gemakkelijk te installeren?

Ja, polyester dakgoten zijn relatief eenvoudig te installeren door hun lichte gewicht. Veel fabrikanten bieden ook modulaire systemen aan die de installatie verder vereenvoudigen.

Hoe onderhoud ik polyester dakgoten?

Onderhoud van polyester dakgoten is minimaal. Regelmatige reiniging met water en een milde zeep is meestal voldoende om vuil en puin te verwijderen. Controleer regelmatig op eventuele scheuren of beschadigingen en repareer deze indien nodig.

Hoe lang gaan polyester dakgoten mee?

Polyester dakgoten hebben een lange levensduur, vaak tot 30 jaar of meer, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en het onderhoud.

Zijn polyester dakgoten beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren?

Ja, polyester dakgoten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat je een optie kunt kiezen die past bij de architectuur en het kleurenpalet van je huis.

Kunnen polyester dakgoten gerepareerd worden?

Ja, kleine scheuren of beschadigingen aan polyester dakgoten kunnen meestal worden gerepareerd met speciale harsen of polyester reparatiesets.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden of kieren

Offerte aanvragen

Klaar voor een zorgeloze toekomst ?

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw dakgoten en dakkapellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.