Over Polygoot

De dakgoten en dakkapellen van Polygoot zijn sterk, slagvast en kunnen in bijna iedere RAL kleur geleverd worden.

Wij maken onderhoudsvrije polyester dakgoten en dakkapellen die uit een stuk zijn ontwikkeld waardoor rot, tocht, vocht en ongedierte geen enkele kans meer krijgen.

bg
polygoot daken

Ons aanbod

Wie wij zijn

Wij zijn Polygoot een bedrijf dat polyester dakgoten en dakkapellen produceert met een unieke houtnerfstructuur, zodat onze producten qua kleur en uitstraling perfect aansluiten op bestaande gevelbekledingen.

Wij maken onderhoudsvrije polyester dakgoten en dakkapellen die uit een stuk zijn ontwikkeld waardoor rot, tocht, vocht, delaminatie en ongedierte geen enkele kans meer krijgen. Door de polyester grondstoffen zijn onze producten bestand tegen extreme weersomstandigheden en behoeven ook op langere duur geen onderhoud meer.

De voordelen

Ontworpen voor een groenere toekomst

Polygoot dakkapellen, onderhoudsvrij en gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen (100% gerecycled PET)

 

Uitstekende isolatie dankzij een energiezuinige composiet sandwichconstructie. Deze innovatie vermindert niet alleen de CO2 uitstoot maar zorgt ook voor sterke mechanische prestaties en langdurige isolerende eigenschappen, waardoor uw woning duurzamer wordt.

Over Polygoot-Eco

Portfolio

Over onze portfolio

Hier vind u verschillende klussen die wij hebben uitgevoerd.

Wij zijn actief in heel Nederland.

Ook leveren wij dakkapel onderdelen aan andere dakkapelbouwers uit het hele land, je kunt hierbij dan denken aan goten, wangen, casco's en zelfs volledige dakkapellen.

Bekijk onze portfolio

Onze kwaliteiten

Waarom kiezen voor Polygoot

Zorgeloos genieten

Geniet van blijvende kwaliteit zonder het gedoe van onderhoud.

Altijd bestendig

Onze producten trotseren alle weersomstandigheden, van hittegolven tot vrieskou.

Op maat gemaakt

Precies ontworpen naar uw wensen en eisen, voor een naadloze integratie met uw woning.

Groen en schoon

Innovatieve, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als volledig recyclebaar zijn.

Offerte aanvragen

Ons aanbod

Onze diensten

Wat wij bieden

Onze op maat gemaakte dakkapellen en dakgoten bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en design, afgestemd op uw unieke wensen. Met Polygoot kiest u voor kwaliteit die de tijd trotseert.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een constructie die op het schuine dak van een huis wordt geplaatst om extra ruimte en licht te creëren in een vaak wat donkere zolderkamer. Het bestaat meestal uit ramen en een plat dak.

Waarom zou ik een dakkapel willen laten plaatsen?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen, waaronder extra leefruimte, meer daglicht, een waarde verhoging van je huis en een esthetische verbetering van de buitenkant van je huis.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Dit hangt af van de plaatselijke regelgeving en de specifieke kenmerken van je huis. In veel gevallen is een vergunning vereist, maar voor kleine dakkapellen aan de achterzijde van de woning geldt vaak een vrijstelling. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij je gemeente.

Hoe lang duurt het om een dakkapel te laten plaatsen?

Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, de complexiteit van de installatie en het weer. Over het algemeen kan de plaatsing van een dakkapel een tot enkele dagen duren.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte, het type ramen en afwerkingsopties. Gemiddeld variëren de kosten tussen de € 5000 en € 10.000, maar dit kan hoger zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden of kieren

Offerte aanvragen

Klaar voor een zorgeloze toekomst?

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw dakgoten en dakkapellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.