Dakkapel in Haren

de dakkapel wordt gemaakt van PET met glasvezel versterkte polyester, en zijn super sterk, en licht in gewicht.

Zorgeloos genieten

Geniet van blijvende kwaliteit zonder het gedoe van onderhoud.

Altijd bestendig

Onze producten trotseren alle weersomstandigheden, van hittegolven tot vrieskou.

Op maat gemaakt

Precies ontworpen naar uw wensen en eisen, voor een naadloze integratie met uw woning.

Groen en schoon

Innovatieve, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als volledig recyclebaar zijn.

bg

Portfolio

Over het project

Introductie

In de Haren hebben wij een grote dakkapel van 11500 x 1750 geplaatst. De bewoners benaderden Polygoot voor de productie, levering en installatie van een dakkapel die hun huis niet alleen functioneel zou verbeteren, maar ook esthetisch zou verfraaien.

Het Project

Het project startte in november 2023 en werd in maart 2024 succesvol afgerond. De communicatie met de klant stond centraal om hun visie exact te realiseren.

  • Locatie: Haren, NL
  • Duur: november 2023 tot  maart 2024
  • Kosten: vanaf € 19.500

Constructieproces

Het team verwijderde eerst het oude dak materiaal voordat zij de basis voor de nieuwe dakkapel installeerden. Kunststof kozijnen met HR+++ glas en een moderne antracietgrijze afwerking zorgden voor een naadloze integratie met het bestaande dak.

Klant reactie

"De nieuwe dakkapel heeft ons huis compleet veranderd. Het project was snel en professioneel uitgevoerd en het resultaat is prachtig. We zijn bijzonder tevreden met het licht en de ruimte die het heeft toegevoegd aan onze zolder," aldus de bewoners.

Conclusie

Dit was weer een prachtig project die we hebben uitgevoerd met kozijnen van de leverancier, die bij deze familie ook de kozijnen heeft geleverd voor de woning. Al met al een prima verlopen project, alles en iedereen goed op elkaar ingespeeld.

 

Galerij

Het eindresultaat

Reviews

Wat zeggen onze klanten

10/10

“ Over Polygoot niks dan lof, ze waren ook nog eens de goedkoopste aanbieder, alles was perfect van A tot Z “

familie uit Zwolle

9/10

“ Voorgesprekken waren goed alles besproken, de monteurs hebben perfect werk geleverd, er ontzettend veel ruimte erbij gekregen heel blij. "

familie uit Wierum

9/10

"Wij zijn zeer tevreden met de dakkapel, ook de buren vonden het heel mooi allemaal, ik geef Polygoot daarom dan ook een dikke 9,5."

familie uit Drachten

Bekijk alle reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een constructie die op het schuine dak van een huis wordt geplaatst om extra ruimte en licht te creëren in een vaak wat donkere zolderkamer. Het bestaat meestal uit ramen en een schuin dak, dat vaak naar buiten uitsteekt.

Waarom zou ik een dakkapel willen laten plaatsen?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen, waaronder extra leefruimte, meer daglicht, een waarde verhoging van je huis en een esthetische verbetering van de buitenkant van je huis.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Dit hangt af van de plaatselijke regelgeving en de specifieke kenmerken van je huis. In veel gevallen is een vergunning vereist, maar voor kleine dakkapellen aan de achterzijde van de woning geldt vaak een vrijstelling. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij je gemeente.

Hoe lang duurt het om een dakkapel te laten plaatsen?

Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, de complexiteit van de installatie en het weer. Over het algemeen kan de plaatsing van een dakkapel een tot enkele dagen duren.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte, het type ramen en afwerkingsopties. Gemiddeld variëren de kosten tussen de € 5000 en € 10.000, maar dit kan hoger zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden of kieren

Offerte aanvragen

Klaar voor een zorgeloze toekomst?

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw dakgoten en dakkapellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.