Dakgoten installatie in Nij Beets

De dakgoten van polygoot zijn sterk, slagvast en kunnen in bijna iedere ral kleur geleverd worden. De goten zijn gemakkelijk te verwerken en wordt vast gezet met RVS schroeven.

Zorgeloos genieten

Geniet van blijvende kwaliteit zonder het gedoe van onderhoud.

Altijd bestendig

Onze producten trotseren alle weersomstandigheden, van hittegolven tot vrieskou.

Op maat gemaakt

Precies ontworpen naar uw wensen en eisen, voor een naadloze integratie met uw woning.

Groen en schoon

Innovatieve, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als volledig recyclebaar zijn.

bg

Portfolio

Over het project

Introductie

In Nij Beets hebben wij dakgoten geplaatst bij familie Boerma van het type HN180, dit staat voor Houtnerf en dan 18 cm breed. Na een gesprek met één van onze adviseurs, was de familie Boerma er snel uit. Wij hebben de dakgoten gefabriceerd, en afgeleverd.

Het Project

Het project startte in maart 2024 en werd binnen drie weken succesvol afgerond. De communicatie met de klant stond centraal om hun visie exact te realiseren.

  • Locatie: Nij Beets
  • Duur: begin maart 2024 tot maart 2024
  • Kosten: ca € 3.500

Constructieproces

Het team verwijderde eerst het oude dak materiaal voordat zij de basis voor de nieuwe dakkapel installeerden. Kunststof kozijnen met HR++ glas en een moderne antracietgrijze afwerking zorgden voor een naadloze integratie met het bestaande dak

Klant reactie

"We zijn heel blij met de dakgoten, door de houtnerfstructuur zien de goten er heel natuurlijk uit." aldus meneer Boerma.

Conclusie

Een mooi project met weer een tevreden familie, als resultaat.

 

Reviews

Wat zeggen onze klanten

10/10

“ Een grote dakkapel, duidelijke communicatie en eerlijk advies! Om 8.00 uur zijn de mannen begonnen en om 18.15 uur vertrokken ze. Heel blij met het eindresultaat. “

familie uit Haren

10/10

“ Over Polygoot niks dan lof, ze waren ook nog eens de goedkoopste aanbieder, alles was perfect van A tot Z “

familie uit Zwolle

9/10

“ Voorgesprekken waren goed alles besproken, de monteurs hebben perfect werk geleverd, er ontzettend veel ruimte erbij gekregen heel blij. "

familie uit Wierum

Bekijk alle reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een constructie die op het schuine dak van een huis wordt geplaatst om extra ruimte en licht te creëren in een vaak wat donkere zolderkamer. Het bestaat meestal uit ramen en een schuin dak, dat vaak naar buiten uitsteekt.

Waarom zou ik een dakkapel willen laten plaatsen?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen, waaronder extra leefruimte, meer daglicht, een waarde verhoging van je huis en een esthetische verbetering van de buitenkant van je huis.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Dit hangt af van de plaatselijke regelgeving en de specifieke kenmerken van je huis. In veel gevallen is een vergunning vereist, maar voor kleine dakkapellen aan de achterzijde van de woning geldt vaak een vrijstelling. Het is verstandig om dit vooraf te controleren bij je gemeente.

Hoe lang duurt het om een dakkapel te laten plaatsen?

Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, de complexiteit van de installatie en het weer. Over het algemeen kan de plaatsing van een dakkapel een tot enkele dagen duren.

Hoeveel kost het plaatsen van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte, het type ramen en afwerkingsopties. Gemiddeld variëren de kosten tussen de € 5000 en € 10.000, maar dit kan hoger zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Welke materialen worden gebruikt voor dakkapellen?

De meest voorkomende materialen voor dakkapellen zijn hout, kunststof (ook bekend als PVC) en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en esthetiek.

Heb je zelf een vraag die hier niet tussen staat?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Op maat gemaakt
Corrosie en weerbestendig
Geen onderhoud
Geen naden of kieren

Offerte aanvragen

Klaar voor een zorgeloze toekomst?

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw dakgoten en dakkapellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.